Destilerija JELIČIĆ

Zdravka Čelara 27, Čelarevo, Srbija | destilerijajelicic@gmail.com | +381655269159Destilerija Jeličić je porodična destilerija koja se nalazi u Čelarevu. Naša destilerija proizvodi vrhunske voćne rakije od kajsije,dunje,kruške,jabuke i šljive.Rakiju proizvodimo na tradicionalan način vec više od 20 godina a 2018.godine smo doneli odluku da proizvodnju proširimo i registrujemo. Vrhunski kvalitet je posledica stalne stručne kontrole svih procesa u toku proizvodnje.Sve rakije u našoj destileriji odležavaju minimum dve godine.Svi ljubitelji domaćinske atmosfere imaju otvoren poziv da dodju u posetu našoj destileriji i upoznaju se sa kompletnim procesom proizvodnje kao i da degustiraju naše rakije.

JELIČIĆ Vilijamovka 700ml 40% vol.

Ukusna,prirodna i pitka,naša viljamovka napravljena je od zrelih plodova kruške,sorte „Williams“.Posle dvostruke destilacije skladišti se u burad za odležavanje rakije u kojima stoji najmanje dve godine pre plasmana na tržište.

1.650,00 RSD

JELIČIĆ Kajsija 700ml 40% vol.

Kajsija Jeličić-proizvedena je od pažljivo biranih plodova kajsije,punog je ukusa i intenzivnog svežeg mirisa.Degustacija se vrši u društvu kako tradicija nalaže a za poklon nije potrebna posebna prilika.

1.650,00 RSD

JELIČIĆ Dunja 700ml 40% vol.

Naša dunja se proizvodi na tradicionalan način, u bakarnim kazanima po staroj porodičnoj recepturi.Vreme je promenljivo ali na kvalitet naših rakija uvek možete da računate.Recept je jednostavan,otvorite bocu i uživajte sa dragim ljudima.

1.750,00 RSD

Prikazano 1-3 od ukupno 3 proizvoda