Destilerija ZOV

Vojvođanska 135, Užice | rakijazov@gmail.com | +381669667944Tajna naše Rakije se porodično prenosi već generacijama. Porodica Mandić proizvodi Rakiju Zov od šljiva sa svog imanja u Užickom kraju. U staroj, porodičnoj recepturi utkane su sveže note zavodljive maline, slast planinskog meda i osvežavajuća divlja nana, koji će ovladati vašim čulima.

ZOV Šljiva 500ml 42% vol.

Rakija od šljive dobijena dvostrukom destilacijom pažljivo biranih autohtonih sorti šljiva karakteristicnih za podneblje zapadne Srbije. Pripremljena po porodičnoj recepturi uz primenu savremenih dostignuća u proizvodnji rakije. Nakon proizvodnje piće se brižljivo čuva u hrastovim buradima u periodu do tri godine,

1.790,00 RSD

ZOV Šljiva sa svežom malinom 500ml 37% vol.

Rakija od šljive, oplemenjene dodavanjem najkvalitetnijih plodova sveže maline u posebno predviđenom tehničko-tehnološkom procesu. Proizvodi se prema porodičnoj recepturi uvažavajuci savremena dostignuća u proizvodnji voćnih rakija. Savršene voćne note transportovaće vas u Užicke malinjake. Kao rakija, koktel ili preliv za dezert, jedina granica sa ovim pićem je vaša mašta!

1.790,00 RSD

ZOV Šljiva sa medom i nanom 500ml 37% vol.

Prirodni alkoholni napitak karakterističnog slatkastog ukusa i prepoznatljive boje. Oplemenjen najkvalitetnijim planinskim medom i divljom nanom sa prostora netaknute prirode Zapadne Srbije. Izuzetno pitka rakija koja će probuditi vaša čula, spremite se za novi mojito!

1.790,00 RSD

Prikazano 1-3 od ukupno 3 proizvoda