Destilerija TRIFUN

35265 Dragovo,Rekovac, Srbija | trifundistillery@gmail.com | +381628526320Čestitamo! Odabrali ste jednu od najkvalitetnijih voćnih rakija dostupnih na nasem tržištu . Naša mala destilerija je smeštena u Centralnj Srbiji u podnožju dve prelepe planine , Juhora I Gledićkih planina.Zahvaljujući takvom položaju imamo pristup čitavom asortimanu organskog voća ,održavajući tako obnovljive izvore za našu jedinstvenu rakiju. Zrele I zdrave plodove ,pune šećera ,beremo ručno posvećujući posebnu pažnju svakom plodu.Fermentacija se obavlja lagano u kontrolisanim uslovima ,bez ikakvih dodataka. Sve naše rakije su dvostruko destilisane u tradicionalnim,bakarnim kazanima na drva kako bi se sačuvao jedinstveni ukus I miris voća . Količine koje proizvodimo su male I kvalitetne. U našoj maloj manufakturnoj destileriji smo veoma ponosni na ono što smo do sada postigli.Verujemo da ćete pri prvom gutljaju prepoznati ,uvažiti I podeliti našu strast prema najvišim standardima kvaliteta. Rakije Destilerije Trifun su rakije sa dušom i iz duše! Živeli!

TRIFUN Kajsija 42% vol. 500ml

Pred Vama je delikates iz našeg podruma,proizveden sa posebnom pažnjom i ljubavlju. Punoća ukusa sa karakterističnim tonovima za sortu kajsije -KEČKEMETSKA RUŽA zadovoljiće sva Vaša očekivanja. Živeli!

2.600,00 RSD

TRIFUN Šljiva 42% vol. 500ml

Voćna rakija proizvedena od stare srpske autohtone sorte šljiva -RANKE. Odležala u hrastovom buretu 3 godine. Specifičan i opijajući ukus crvene ranke dopunjuje se tonovima hrastovine. Godina proizvodnje - 2018.

2.900,00 RSD

TRIFUN Loza 41% vol. 500ml

Za proizvodnju ove visokokvalitetne rakije koristimo grozdje sorte MUSKAT HAMBURG koje je prepoznatljivo po svojoj aromi I karakteru. Neki je zovu “Voda Života” a za nas je “Ljubav na prvi gutljaj”. Živeli! GODINA PROIZVODNJE: 2018.

2.350,00 RSD

TRIFUN Vilijamovka 41% vol. 500ml

Rakija od kruške proizvedena je od slatkih plodova kruške Vilijamovke.Odliukuje se nežnim ,voćnim ukusom I tipičnom aromom. Živeli! GODINA PROIZVODNJE: 2018. Napomena: Cena je bez kutije. Doplata za kutiju je 150 dinara.

2.430,00 RSD

TRIFUN Dunjevača 40% vol. 500ml

Prirodna aromatična rakija od zrelog,ukusnog voća. Prava je umetnost napraviti dobru rakiju od dunje . Zato je i posebno zadovoljstvo uživati u svakom gutljaju ove ekstra kvalitetne rakije. Živeli! GODINA PROIZVODNJE: 2017.

2.850,00 RSD

Prikazano 1-5 od ukupno 5 proizvoda