back

Destilerije

Voće

Filter
1-24 od ukupno 208 proizvoda
BOJKOVČANKA Šljiva 10 godina 45% vol. 700ml

Bojkovčanka šljiva premium je šljivova prepečenica koja odležava celih deset (10) pa i više godina u hrastovim buradima . Hrast je sa područja Topole i smatra se najkompetentnijim hrastom sa srpsku šljivovicu. U takvim buradima se razvija kroz vreme odležavanja najfiniji buke i formiraju predivne arome koje se mogu svrstati po kvalitetu uz francuski konjak. Šljiva Premijum kompleksna rakija koja nastaje kupažom četiri vrste najkvalitetnijih i autohtonih sorti šljiva i to: -Madžarka -Crvena Ranka -Metlaš -Crnošljiva Odavnina se govorilo što manja šljiva, to bolja rakija, što sa osnove tradicije pečenja rakije i iskustva i zaista jeste tako. Zato se u našoj destileriji jako vodi računa i brizi i nezi zasada ovih sorti šljiva, kojih je, na žalost, sve manje u Srbiji.

3.690,00 RSD

PROKOVAČA Šljiva 43% vol. 700ml

KRALJICA JAKIH ALKOHOLNIH PIĆA RAKIJA OD ŠLJIVE, PROKOVAČA, SVOJU SPECIFIČNOST DOBIJA OD SORTI ŠLJIVA KORIŠĆENIH PRILIKOM PROIZVODNJE. A NA DALJI UKUS I MIRIS JAK PEČAT OSTAVLJA HRAST KITNJAK U ČIJIM BURADIMA JE RAKIJA STARILA SA PREPOZNATLJIVIM BARIK, ALI I KARAMEL I VANILA NOTAMA. Godina proizvodnje: 2018.

2.900,00 RSD

TZUGA Borovnica 750ml 17.5% vol.

Liker od borovnice sa 33% svežih borovnica u sebi. Garantovano bez dodatih aroma.

1.490,00 RSD

TZUGA Dunja Barrique 750ml 41.5% vol

Dunja od dunje. Vrhunska domaća rakija od dunje u koju je dodato 3% prirodnog meda prilikom mlevenja, odnosno pre procesa fermentacije. Odležala u hrastovim buradima koje joj daju zlatno žutu boju. Garantovano bez dodatog šećera, etil-alohola, aroma, jabuke ili bilo čega drugog!

2.390,00 RSD

ALCHYMIA Šljiva 40% vol. 700ml

ALCHYMIA rakija odiše elegancijom. Alchymia je prefinjeno piće napravljeno od najboljih sorta šljive, odležano u hrastovom buretu i idealno za sve prilike. Prepoznatljiva je po svom kvalitetu i pitkosti. Koristimo najkvalitetnije plodove šljiva čačanske rodne i lepotice, koje nakon sazrevanja u buretu od hrasta kitnjaka, postaje tečno zlato. Rakija dobijena na ovaj način je izrazito pitka i ukusna. Alchymia ima čist miris šljive, sa primesama meda. Vrlo je pitka i ne ostavlja oštar osećaj u ustima. Boja Alchymia rakije je zlatno-žuta i potiče od odležavanja u hrastovim buradima.

2.390,00 RSD

POKLON KARTICA 3000

Opis Rakije POKLON KARTICA RAKIJA MARKETA predstavlja savršen poklon za sve prilike! Poklonite onima koji zaslužuju našu poklon karticu od 3000 ili 5000 dinara! Uz poklon karticu može kupiti prave domaće rakije u navedenom iznosu u RAKIJA MARKETU u Reljinoj ulici broj 4 u Beogradu, ili na našoj internet prodavnici www.rakijamarket.com tako što će u napomenu prilikom porudžbine upisati serijski broj kartice. Obrajdujte one koji to zaslužuju našom POKLON KARTICOM!

3.000,00 RSD

POKLON KARTICA 5000

POKLON KARTICA RAKIJA MARKETA predstavlja savršen poklon za sve prilike! Poklonite onima koji zaslužuju našu poklon karticu od 3000 ili 5000 dinara! Uz poklon karticu može kupiti prave domaće rakije u navedenom iznosu u RAKIJA MARKETU u Reljinoj ulici broj 4 u Beogradu, ili na našoj internet prodavnici www.rakijamarket.com tako što će u napomenu prilikom porudžbine upisati serijski broj kartice. Obrajdujte one koji to zaslužuju našom POKLON KARTICOM!

5.000,00 RSD

ZAVET ČUTURA + Šljiva 5 godina

ZAVET DRVENA ČUTURA sa Zavet Šljivovicom starom 5 godina u sebi! Savršen poklon za kumstva, krštenja, svadbe i druge svečane prilike! ČUTURA. PLJOSKA. BUKLIJA.

5.900,00 RSD

BOJKOVČANKA Kruška 43% vol. 700ml

Rakija od kruške.

2.200,00 RSD

BOJKOVČANKA Lozovača 43% vol. 700ml

Rakija od grožđa.

2.550,00 RSD

BOJKOVČANKA Dunja Barrique 42% vol. 700ml

Bojkovčanka dunja premium je jedinstvena i najfinija rakija od Leskovačke dunje koja odležava pet (5) godina u buradima koja su kombinacija DUDA i BAGREMA . Takva burad, sa svojim kompnentama i taninima je najidealnija kombinacija da se kroz vreme odležavanja formira jedinstveni buke i autentična aroma koja se samo nadogradjuje na predivni miris dunje koji savršeno čuva. Da razbijemo malo neke zablude činjenicama... Da bi se dobio 1 litar rakije od dunje, potrebno je oko 15 do 18 kilograma za meku rakiju,ako se uzme u obzir plod oko 250 grama koji je za Leskovačku dunju idealna. Recimo da se od ukupne količine voća, dobija 7 do 8% finalnog proizvoda.

2.990,00 RSD

BOJKOVČANKA Villjamovka 42% vol. 700ml

Rakija od kruške vilijamovke.

2.950,00 RSD

BOJKOVČANKA Šljiva 5 godina 41% vol. 700ml

Bojkovčanka šljiva zlatna je šljivova prepečenica koja odležava pet (5) godina u hrastovim buradima . Hrast je sa područja Topole i smatra se najkompetentnijim hrastom sa srpsku šljivovicu. U takvim buradima se razvija kroz vreme odležavanja najfiniji buke i formiraju predivne arome koje se mogu svrstati po kvalitetu uz francuski konjak. Šljiva zlatna je u proizvodnom procesu identična kao i šljiva premium samo što je odležavanje presečeno na 5 godina. Šljiva Premijum kompleksna rakija koja nastaje kupažom četiri vrste najkvalitetnijih i autohtonih sorti šljiva i to: -Madžarka -Crvena Ranka -Metlaš -Crnošljiva Odavnina se govorilo što manja šljiva, to bolja rakija, što sa osnove tradicije pečenja rakije i iskustva i zaista jeste tako. Zato se u našoj destileriji jako vodi računa i brizi i nezi zasada ovih sorti šljiva, kojih je, na žalost, sve manje u Srbiji.

2.190,00 RSD

POTPIS Višnja Liker 20% vol. 40ml

Boja rubina i osećaj živosti, liker koji ostavlja bez daha. Harizmatična, a raskošna kao opojni miris toplih letnjih noći. Njen neuobičajno osvežavajuć slatko-kiselkast ukus i razgaljujući miris budi sva Vaša čula. Jednom rečju, buja od života i mami na avanturu.

210,00 RSD

TZUGA GIFTPACK 7 UNUČIĆA

TZUGA GIFTPACK 7 različitih unučića u drvenoj kutiji

1.800,00 RSD

POTPIS Dunja Barrique 40% vol. 40ml

POTPIS Dunja barrigue poseduje predivnu nijansu zlatno – zute boje. Ekskluzivna rakija, prefinjenog mirisa i ukusa, koja objedinjuje najbolje iz tradicionalne i moderne tehnologije proizvodnje i malih tajni braće Rajković. U dodiru sa hrastovim buretom postiže intezivan voćni miris zrelih dunja, prožet sa notama vanile, crne cokolade, kokosa i citrusa, opčiniće sva vaša čula. Jačina: 40,0 vol% Neto 0,7 l Konzumirati kao aperitiv ili dižestiv. Preporučena temperatura serviranja: 16-18°C

240,00 RSD

POTPIS Kajisja Barrique 40% vol. 40ml

Dukat tamno zute boje. Poseduje neverovatno intezivan miris, koje će Vas na nepcu očarati svojim voćnim aromama zrelih kajsija, sačuvanim zahvaljujuci proizvodnji po tradicionalnoj recepturi. Ukus je neverovatno pun i zokruzen sa notom slatkoće, koji ćete dugo vremena pamtiti nakon konzumiranja. Jačina: 40,0 vol% Neto 0,7 l Konzumirati kao aperitiv ili dižestiv. Preporučena temperatura serviranja: 16-18°C

240,00 RSD

POTPIS Šljiva Barrique 42% vol. 40ml

Harizmatična i raskošna POTPIS šljivova prepečenica je posebnog kvaliteta i karaktera. Brižljivo negovana, čuvana, uljuljkana, koja u dodiru sa hrastovim buradima kroz vreme tokom starenja primarni miris prepecenice transformise u prefinjeni buke - što je čini izuzetno dopadljivom medju pravim ljubiteljima rakije. Može se reći ‘‘kombinacija majstorstva, umetnosti i ljubavi’’. Piće za prave odluke i nepotkupljive ljude. Jačina: 42,0 vol% Konzumirati kao aperitiv ili dižestiv Preporučena temperatura serviranja: 18-20°C

220,00 RSD

POTPIS Malina Liker 20% vol. 40ml

Čašica koja osvaja na prvi dodir. Gutljaj na koji niste navikli. Hedonističko nepce prepoznaće tu dubinsku slast i zaigranu sočnost zrelih malina, koja lagano klizi niz grlo. Prava devojačka zabava. Veoma provokativna, za one koji i kad stoje ne miruju. Konačno dokaz da magija postoji. Sami je pravimo.

210,00 RSD

TZUGA Choco-Giftpack Malina

Ko je rekao da savršen poklon ne postoji? TZUGA liker unučići od maline sa 6 čoko čašica od najfinije belgijske čokolade u poklon pakovanju! Možete birati saten traku sa sledećim textovima: Volim te! Živeli! Srećan rođendan! Срећна слава!

750,00 RSD

BOJKOVČANKA Višnja 42% vol. 700ml

Rakija od višnje.

2.650,00 RSD

POTPIS Šljiva 5 godina

Tradicija, ljubav i postovanje protkani su u svakoj kapi nase Šljive 5 iz porodične rezerve. Znanje koje se ne uči u knjigama već nasledjuje godinama, porodičan zanat kreiranja rakija koji je svakom generacijom odlazio korak napred, sva ta mudrost tradicije udružena uz inovacije i kreativnost primenjena je u predhodnih pet godina. Isto toliko strpljenja i ljubavi na stvaranju i negovanju naše serije rakija iz porodične rezerve dale su proizvod iza kojeg danas stojimo našim ličnim potpisom. Probudićemo sva vaša čula i otkriti nova iskustva dodirom prirode. Pripremite se za čulni doživljaj skockan za hedoniste istančanog ukusa. Našu seriju Potpis rakija iz porodične rezerve smatramo privilegijom koju treba probati. Jačina: 42,0 vol% Konzumirati kao dižestiv Preporučena temperatura serviranja: 18-20°C

2.990,00 RSD

DIKA Dunja 40% vol. 700ml

Ракија од дуње ДИКА Ракија врхунске ароме, али зато мора бити дискретна, како не би блокирала наша чула, већ продужила трајање сензације коју је изазвала. Верујте, ова ракија може да покрене и сећања. Да ли су то дуње на орману, дуње из песме, дуње из филма, или је то нека Дуња, увек је лепо сетити се. Уствари, ова ракије се може пити и без друштва.

1.800,00 RSD

POTPIS Orahovača 20% vol. 40ml

Harmonija žestine i lekovitosti, otmeni eliksir i zdravlje u čašici. Gorstački svoja i snažna, miris šume i bilja. Jedinstvene arome i specifične karakteristične gorčine koja budi i ozdravljuje. Piće za posebne prilike, jača organizam, leči dušu i telo, melem za stare rane. Za one odlučne, partner tihim mislima i poverljivim razgovorima.

210,00 RSD

Prikazano 1-24 od ukupno 208 proizvoda