Destilerija KOLO

Mladena Đuričića 11 , Zuce, Avala, Srbija | info@rakijaradost.rs | +381 65 5252 591Radost za nas ima veoma duboko značenje,ta reč opisuje ono sto nas obuzima dok posmatramo proces sazrevanja šljive,dok biramo pazljivo svaku ubranu kajsiju i prolazimo svaki korak proizvodnje. Kada ljudi probaju ove rakije, želimo da osete istu radost koju mi osecamo svaki put kad ih degustiramo – jednostavno, iskreno i sa cistim zadovoljstvom. U ovom brzom svetu rodila se želja da ponudimo nesto u čemu je strpljenje mera kvaliteta. U našem podrumu sati, dani i godine daju nove prefinjene note naših rakija i pojačavaju našu želju da strpljenje bude naš adut.

RADOST Kajsija 5 40% vol. 700ml

Radost Kajsija je rakija od sorti Zaklopačka Ruža i Keckemetska Ruža. Ove dve sorte u sebi sadrže gotovo sve postojeće karakteristike kajsije kao voćne vrste, te smo ovim izborom dobili idelan spoj. Naša kajsija će vas očarati neodoljivom dugotrajnošću, naglašenom slašću, prijatnom svežinom I veoma intenzivnim aromama. karakteristike: Kajsijevača ima prelepu nijansu svetlog ćilibara koja mami pogled i nagoveštava raskošnost ukusa. Uz lagane note karamele i vanile, ova rakija pruža izuzetno uživanje. Sa jačinom od 40%, preporučujemo da je služite lagano ohlađenu na temperaturi od 14-16°C. Uparivanje: Uparite je uz grilovanu piletinu, sireve ili tradicionalne deserte sa pekmezom od kajsije, poput vanilica ili palačinki. Njena izdasnošt sjajno će se uklopiti i sa aromatičnim voćnim kolačima.

3.370,00 RSD

RADOST Šljiva 5 40% vol. 700ml

Radost šljivovica je rakija nastala sinergijom tri sjajne sorte, Čačaske rodne, Čačanske lepotice i Crvene ranke.U sebi nosi tipičnost voćne vrste i savršeno ukombinovane karakteristike sorti. Tako je ova rakija ujedno i slatka i osvežavajuća. Karakteristike: Odlikuju je jak karakter i boja tamnog ćilibara. Brižljivo negovana, u dodiru sa hrastovim buradima kroz vreme tokom starenja svoj primarni miris prepecenice transformise u prefinjeni buke,gde se javljaju vanila, blage note dima, orasastih plodova i marcipana. Naša šljivovica se može pohvaliti snagom od 40%, savršenom za uživanje pri sobnoj temperaturi od 18-20°C. Ovaj idealan balans čini da svaki gutljaj oživi vaša čula i ponese vas na putovanje kroz vrhunsko iskustvo. Uparivanje: Kada je uparujete sa hranom, neka to budu jela intenzivnih ukusa. Pečena svinjetina ili jagnjetina, masne ribe ili biftek. Njen karakter tada upotpunjuju ukusi hrane, stvarajući skladnu kombinaciju koja će zadovoljiti i najistančanije ukuse. Dozvolite našoj šljivovici da upotpuni vaše gastronomsko iskustvo. Njena bogata aroma i izražajni karakter će vas očarati i pružiti nezaboravno putovanje kroz raznovrsne note. Uživajte u svakom trenutku, deleći trenutke radosti sa dragim ljudima.

3.370,00 RSD

RADOST Dunja 5 40% vol. 700ml

Radost Dunja svoju izvrsnost duguje Leskovačkoj dunji, od koje je potekla. Ova raskošna rakija očarava svojom aromom, svežinom voća, ali i snagom i dugotrajnim zaokruženim završetkom, u kojem se slojevi arome i ukusa zrelih dunja prepliću. Karakteristike: Radost Dunja ima prelepu nijansu zlatno-žute boje. U dodiru sa hrastovim buretom, miris dunje je izoštren, prožet notama vanile i tamne čokolade, koje će probuditi sva vaša čula. Jačina rakije je 40,0 vol%, a u njoj ćete najviše uživati ukoliko je servirate, kao aperitiv ili digestif, na preporučenoj temperaturi od 15 do 18°C. Uparivanje: Budite pažljivi kada je uparivanje u pitanju, ne dajte da hrana preovlada nad ukusom dunjevače. Naša preporuka su, zato, plate sa tvrdim i polutvdrim sirevima, suvim voćem, dimljenom ćuretinom i orašastim prolodima.

3.370,00 RSD

Prikazano 1-3 od ukupno 3 proizvoda