Destilerija LIMIT

Milorada Stankovića 137, Velika Plana. | svetlanapancic@gmail.com | +381 66 054 522Destilerija LIMIT je mala porodična firma koja se bavi proizvodnjom i prodajom jakih alkoholnih pića. Svoje proizvode pravimo od voća iz naših zasada, koje pokriva skoro 2ha. Od berbe pa do flaširanja trudimo se da budemo na visini zadatka kako bi našim korisnicima mogli da priuštimo vrhunski proizvod.

LIMIT Šljiva 43% vol. 700ml

Rakija od šljive, prepečena, dobijena od čačanskih sorti Lepotice i Rodne, iz naših sopstvenih zasada. Dobijena kombinacijom tradicije i savremene tehnologije uz odvajanje koštice pre fermentacije. Odležala u hrastovom buretu, što joj je dalo blage arome vanile, hrasta I karamele.

1.690,00 RSD

LIMIT Dunja 43% vol. 700ml

Rakija od dunje, prepečena, dobijena od najlepših sorti, Vranjske i Leskovačke, iz naših sopstvenih zasada. Dobijena kombinacijom tradicije i savremene tehnologije uz odvajanje semenki. Bele boje, odležavala u staklu. Uz puno uloženog truda, sa ponosom možemo reći da je kruna našeg uspeha.

2.400,00 RSD

LIMIT Kajsija & Đumbir 18% vol. 500ml

Liker od kajsije i đumbira na bazi Destilata šljive iz našeg asortimana. Sa preovladavujućim mirisom i ukusom kajsije I blažom notom đumbira, tek da zagolica maštu. Namera nam je bila da osmislimo nešto Za sva čula, ali i nešto jedinstveno pa odatle i naša izreka- Zdrav alkoholni sokić.

990,00 RSD

LIMIT Čokolada & Narandža 20% vol. 500ml

Liker od čokolade i narandže na bazi destilata šljive iz našeg asortimana. Sa prirodnim aromama i tradicionalnim načinom pripreme stavili smo akcenat na naše drage dame. Osvežavajuće note narandže i blaže note čokolade daju savršenu kombinaciju ukusa za pun užitak. Sa željom da napravimo nešto inovativno i Jedinstveno, baš smo ovakav spoj ukusa Uvrstili u našu ponudu.

990,00 RSD

Prikazano 1-4 od ukupno 4 proizvoda