Destilerija QUINCE ROYAL

Donja Branjevina 29, Deronje, Odžaci. | info@quinceroyal.com | +381 60 011 33 63Mi smo mala, porodična, craft destilerija posvećeni isključivo proizvodnji rakije od dunje. Naš proizvod je odraz našeg karaktera, shvatamo ga ozbiljno i veoma lično! “Quince” znači dunja a “Royal” zato što je dunjevača kraljica rakije! Zahtevna, beskompromisna, prefinjena i uzvišena… za takve ljude! Destilisana sa strašću, u službi istinskog hedonizma.

QUINCE ROYAL Dunja LUX 40% vol. 500ml

Naša rakija se proizvodni od dunje koju uzgajamo u našim voćnjacima na koima raste preko 3.000 stabala ovog plemenitog voća. Proces proizvodnje počinje kroz pažljivo održavanje, zaštitu i prehranu naših stabala kako bi plod bio kvalitetan, aromatičan i sočan. Dunju beremo isključivo u punoj tehnološkoj zrelosti. Sve radimo sami, svaki plod prolazi kroz naše ruke, biramo samo zdrave plodove a tehnološki postupak prerade i fermentacije vodimo po najboljim preporukama vrhunskih tehnologa u strogo kontrolisanim uslovima. Rakija je dvokratno destilisana u profesionalnom kotlu od čistog bakra, nakon čega odležava u hrastovim buradima do potpunog sazrevanja. U proizvodnji naše rakije ne prihvatamo prečice i ne pravimo ni najmanji kompromis! Rakija je prirodna, harmonična i pitka. Destilat dunje obogaćen taninima plemenitog hrasta. Zanatski proizvod. U limenoj lux kutiji kao savršen poklon.

3.490,00 RSD

QUINCE ROYAL Dunja 40% vol. 500ml

Naša rakija se proizvodni od dunje koju uzgajamo u našim voćnjacima na koima raste preko 3.000 stabala ovog plemenitog voća. Proces proizvodnje počinje kroz pažljivo održavanje, zaštitu i prehranu naših stabala kako bi plod bio kvalitetan, aromatičan i sočan. Dunju beremo isključivo u punoj tehnološkoj zrelosti. Sve radimo sami, svaki plod prolazi kroz naše ruke, biramo samo zdrave plodove a tehnološki postupak prerade i fermentacije vodimo po najboljim preporukama vrhunskih tehnologa u strogo kontrolisanim uslovima. Rakija je dvokratno destilisana u profesionalnom kotlu od čistog bakra, nakon čega odležava u hrastovim buradima do potpunog sazrevanja. U proizvodnji naše rakije ne prihvatamo prečice i ne pravimo ni najmanji kompromis! Rakija je prirodna, harmonična i pitka. Destilat dunje obogaćen taninima plemenitog hrasta. Zanatski proizvod.

2.690,00 RSD

Prikazano 1-2 od ukupno 2 proizvoda