Destilerija ZLATNA KAP

Kralja Petra Prvog BB, proizvodni pogon selo Stup | jovica.pesic7@gmail.com | +381 62 262 747У оном делу Србије где природа одише својом нетакнутошћу и свежином, тамо где готово свака српска породица има свој рецепт за прављење овог традиционалног пића, тамо где су сви добри домаћини, где су трпезе увек богате домаћом храном која је надалеко позната, тамо где се људи још увек међусобно воле и поштују, где воле живот и природу… – баш ту, на Пештерској висоравни, једна породица је пре десетак година проширила своју делатност пржења и паковања кафе, одлучивши да вековима стварану традицију печења ракије, споји са новом технологијом и уз примесе љубави произведе ракију, а у жељи да истакне њен идентитет и квалитет, ракија је названа – ЗЛАТНА КАП. Златна кап је прича заснована на традицији љубави, природи и квалитету.

ZLATNA KAP Divlja kruška sa zlatom 40%. vol. 700ml

Понос наше дестилерије. Сама чињеница да је потребно сакупити 100 kg дивљих крушака да би добили 3-4 l љуте ракије довољно говори колико је сложен процес добијања врхунске ракије. Напорним трудом ми у томе успевамо, што показују бројна признања и медаље као и број задовољних конзумената. Специјална ракија са јестивим листићима 23-каратног злата. Ракија која никога не оставља равнодушним.

12.990,00 RSD

ZLATNA KAP Divlja kruška 40% vol. 700ml

Понос наше дестилерије. Сама чињеница да је потребно сакупити 100 kg дивљих крушака да би добили 3-4 l љуте ракије довољно говори колико је сложен процес добијања врхунске ракије. Напорним трудом ми у томе успевамо, што показују бројна признања и медаље као и број задовољних конзумената.

3.900,00 RSD

ZLATNA KAP Dunja 40% vol. 700ml

Врхунска ракија добијена од бираних плодова дуња. Вишеструко награђивана златним медаљама за квалитет. Како бисте осетили пун укус и арому наше дуње препоручујемо да је служите као аперитив на 17 °С.

3.600,00 RSD

Prikazano 1-3 od ukupno 3 proizvoda