Destilerija ZLATOPIS

Danila Kiša 41, Vršac, Srbija | info@destilerijazlatopis.rs | +381607677779Dobrodošli u našu porodičnu kraft destileriju, gde tradicija i strast prema rakiji susreću suvremene tehnike. Generacijama negujemo ljubav prema voću i umetnosti destilacije, stvarajući vrhunske rakije iz naših sopstvenih voćnjaka. Sa pažnjom biramo najkvalitetnije plodove koje ručno beremo u punoj tehnološkoj zrelosti. Voće dolazi sa mesta gde se dodiruju Vršačke planine i banatska ravnica, mesta sa najboljim vazduhom u Evropi. Svaka kapljica naše rakije nosi sa sobom deo naše porodične priče i strasti prema autentičnom ukusu. Doživite nasleđe i kvalitet kroz svaki gutljaj koji delimo s vama.

ZLATOPIS Grožđe 39% vol. 700ml

Elegantna I raskošna Zlatopis rakija od grožđa mirisne sorte grožđa Muscat Ottonel, dobijena dvostrukom destilacijom, proizvodi se u ograničenoj seriji.

3.720,00 RSD

ZLATOPIS Dunja Bareique 40% vol. 700ml

Plemenita I prefinjena Zlatopis rakija od dunje , dobijena dvostrukom destilacijom na tradicionalnom bakarnom kazanu brižljivom selekcijom zrelih I mirisnih plodova leskovačke I vranjske dunje iz sopstvenih zasada.

4.320,00 RSD

ZLATOPIS Šljiva Barrique 40% vol. 700ml

Plemenita I prefinjena Zlatopis rakija od šljive, dobijena dvostrukom destilacijom na tradicionalnom bakarnom kazanu kupažom više rakijskih sorti sljiva iz sopstvenih zasada. Svaka sljiva je rucno obrana i pazljivo birana u punoj zrelosti voca.

3.120,00 RSD

ZLATOPIS Kruška 38% vol. 700ml

Elegantna I raskošna Zlatopis rakija od kruške, dobijena dvostrukom destilacijom na tradicionalnom bakarnom kazanu brižljivom selekcijom zrelih I mirisnih plodova kruške Vilijamovke sa sopstvenih zasada.

3.360,00 RSD

Prikazano 1-4 od ukupno 4 proizvoda