Destilerija ŽUBOR SA KABLARA

Prijevor bb, 32102 Čačak | info@zuborsakablara.rs | +381 63 1950 760Tradicija i snaga predaka oplemenjena modernim duhom Magija Žubora sa Kablara, nastaje na porodičnom imanju, podno klisure poznatije i kao srpska «Sveta gora», malom prostoru na kojem se nalazi jedanaest pravoslavnih manastira od kojih su neki još od 14. veka predstavljali središte duhovnog preporoda i očuvanja tradicije. Nadamo se da će Vam naša težnja da sačuvamo od zaborava šljivu Ranku, da modernim tehnikama oplemenimo najlepšu srpsku tradiciju u vidu ponude autentičnih rakijskih proizvoda od šljive omogućiti da uživate u atmosferi koju ponosno smatramo svojim duhovnim zapisom i oživljenom snagom predaka. Za susrete protkane ljubavlju i dobrim mislima, ma gde god bili, pozdravljamo i zahvaljujemo na poverenju. Zdravi bili! Od Boga Vam zdravlje!

ŽUBOR SA KABLARA Šljiva Ranka 43% vol. 700ml LUX

Rakija prepečenica od šljive Ranke. Miris: razvijen, svež, zavodljiv Ukus: široka lepeza punoće zaokružena u šljivi Boja: nijansa jačeg ćilibara uz zelene odsjaje Preporuka za konzumaciju: servirati neohlađeno ili hladno.

4.350,00 RSD

ŽUBOR SA KABLARA Šljiva Ranka 43% vol. 700ml

Rakija prepečenica od šljive Ranke. Miris: razvijen, svež, zavodljiv Ukus: široka lepeza punoće zaokružena u šljivi Boja: nijansa jačeg ćilibara uz zelene odsjaje Preporuka za konzumaciju: servirati neohlađeno ili hladno

3.950,00 RSD

Prikazano 1-2 od ukupno 2 proizvoda