Destilerija MLADENOVIĆ

Sime Šolaje 24, Stara Pazova | destilerijamladenovic@gmail.com | +38163315566Priroda i porodica kao najviše vrednosti inspirišu ovaj brend. Kako je rakija ženskog roda, tako je vlasnik davao nazive svojim rakijama po ženskim imenima (Milika, Ljubinka, Ljiljana, Malina, Leposava i Jelisaveta) koje su činile i danas čine stub u njegovoj familiji. Destilerija proizvodi 7 vrsta tradicionalnih rakija koje su moderno upakovane. Na 86. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu destilerija Mladenović dobila je srebrnu medalju za kvalitet za rakiju Ljubinku - kajsijevača. Duh tradicije, neprekidan rast i težnja ka kvalitetu, utkani su u svaki gutljaj Destilerije Mladenović.

MLADENOVIĆ Jelisaveta Jabuka 700ml 43% vol.

Prefinjena, tajanstvena, uzbudljiva. Inspirativna do neslućenih granica. To je Jelisaveta. Njen ukus pamtiš dugo. Miris: Prefinjen i kompleksan. Ukus: Pun i zaokružen, duga perzistencija.

1.650,00 RSD

MLADENOVIĆ Milika Šljiva Barrique 700ml 43% vol.

Milika je vanvremenski lepa.Miriše na hrast i nosi u sebi iskustva predaka. Zato na Miliku uvek možeš da računaš. Miris:Hrast i blaga vanila. Ukus:Pun i zaokružen sa lepim, drvenastim tonovima i tonovima biskvita i orašastih plodova.

2.100,00 RSD

MLADENOVIĆ Ljiljana Vilijamovka 700ml 41% vol.

Ljiljanin miris prepoznaš medju hiljadu drugih.Njen postojani,blago medni ukus zrele kruške seća na dobre dane i mudre odluke. Miris:Čist i intezivan. Ukus:Blago medni,dug i postojan,tipičan za zrelu krušku vilijamovku.

2.290,00 RSD

MLADENOVIĆ Malina Liker 700ml 22.5% vol

Blaga, pitka, nežna kao somot, Malina budi želju za igrom, za dodirom. Slavi prijateljstvo i nazdravlja najboljem u tebi. Miris: Diskretan i prepoznatljiv, tipičan za svežu malinu. Ukus: Lep balans slasti i kiselina, somotasta i pitka, sa blagim citrusnim tonovima.

2.000,00 RSD

MLADENOVIĆ Ljubinka Kajsija 700ml 42% vol.

Ljubinka je zrela,punog ukusa i intezivnog,svežeg mirisa.Tako raskošna je Bogom dana da ti razbistri misli i pokaže put. Miris:Tipičan,svež i intezivan. Ukus:Pun i zaokružen sa blagom primesom astrigence.

2.250,00 RSD

MLADENOVIĆ Leposava Dunja 700ml 42% vol.

Leposava je snažna,zdrava za duh i za telo.Miriše na dobro,na poznato.Sa njom uvek znaš na čemu si. Miris:Blago petrolejni,tipičan za sortu leskovačke dunje,intezivan. Ukus:Robustan ,pun,sa blagom astrigencom u završnici.

2.390,00 RSD

Prikazano 1-6 od ukupno 6 proizvoda